Bagt græskar med timian og feta

Serves:4
Energy/serving:267 kcal

Adjust servings for current view:4

Keep screen awake:
Ingredients   
Feta
100g(69 kcal)
Hokkaido græskar
1stk. (renset)(30 kcal)
Jomfru Olivenolie
3tbsp(90 kcal)
Mandler
50g(78 kcal)
Timian, tørret
2tsp(1 kcal)

Show all meassures in gram:
Steps
  • Halver græskarret, fjern kernerne og skær græskaret i tynde både á ca 2 cm's tykkelse. Det er ikke nødvendigt at skrælle græskaret. Skallen kan sagtens spises, og bliver blød under bagningen.
  • Fordel græskarstykkerne på en bageplade med bagepapir og dryp olie, timian, hakkede mandler, salt og peber over.
  • Bag græskarstykkerne ved 190 °C (varmluft) i ca. 25-30 minutter, til de er møre og let gyldentbrune.
  • Anret de varme græskarstykker på et fad, drys smuldret feta over og server
  • Tip:
  • Kan også laves med fx "Crown prince" græskar.
Tags
  • tilbehør
  • madenimitliv
Back
 
Login