ui-button
Bagt græskar med timian og feta
X
Serves:
4
Energy/serving:267 kcal
Adjust servings for current view:
4
ui-button
ui-button
Keep screen awake:
Ingredients
Feta
100
g
(69 kcal)
Hokkaido græskar
1
stk. (renset)
(30 kcal)
Jomfru Olivenolie
3
tbsp
(90 kcal)
Mandler
50
g
(78 kcal)
Timian, tørret
2
tsp
(1 kcal)
Show all meassures in gram:
Steps
Halver græskarret, fjern kernerne og skær græskaret i tynde både á ca 2 cm's tykkelse. Det er ikke nødvendigt at skrælle græskaret. Skallen kan sagtens spises, og bliver blød under bagningen.
Fordel græskarstykkerne på en bageplade med bagepapir og dryp olie, timian, hakkede mandler, salt og peber over.
Bag græskarstykkerne ved 190 °C (varmluft) i ca. 25-30 minutter, til de er møre og let gyldentbrune.
Anret de varme græskarstykker på et fad, drys smuldret feta over og server
Tip:
Kan også laves med fx "Crown prince" græskar.
Tags
tilbehør
madenimitliv
Add Recipe Group
Back
Login
Add Recipe Ingredient