ui-button
Balsamic Soy Roasted Garlic Mushrooms
X
Serves:
4
Energy/serving:161 kcal
Adjust servings for current view:
4
ui-button
ui-button
Keep screen awake:
Ingredients
Balsamico, rød
3
tbsp
(21 kcal)
Champignon
400
g
(26 kcal)
Honning
1
tbsp
(16 kcal)
Hvidløg, frisk
3
fed
(4 kcal)
Jomfru Olivenolie
3
tbsp
(90 kcal)
Peber
Salt, fint
Soya
2
tbsp
(4 kcal)
Timian, frisk
3
kvist(e)
(1 kcal)
Show all meassures in gram:
Steps
Forvarm ovnen til 200 °C. Beklæd en bageplade med pergamentpapir, eller smør den let.
Pisk olivenolie, balsamicoeddike, sojasauce, hakket hvidløg, timian, honning (hvis det bruges), salt og peber sammen i en lille skål.
Læg de rensede svampe i en stor skål. Hæld balsamico-sojablandingen over svampene, og vend dem rundt, til de er jævnt dækket.
Fordel svampene i et enkelt lag på den forberedte bageplade. Steg i den forvarmede ovn i 20-25 minutter under omrøring halvvejs, indtil svampene er møre og karamelliserede.
Tag svampene ud af ovnen, og læg dem på et serveringsfad. Pynt med friskhakket persille for at få lidt farve og ekstra friskhed.
Tags
tilbehør
Add Recipe Group
Back
Login
Add Recipe Ingredient