Balsamic Soy Roasted Garlic Mushrooms

Serves:4
Energy/serving:161 kcal

Adjust servings for current view:4

Keep screen awake:
Ingredients   
Balsamico, rød
3tbsp(21 kcal)
Champignon
400g(26 kcal)
Honning
1tbsp(16 kcal)
Hvidløg, frisk
3fed(4 kcal)
Jomfru Olivenolie
3tbsp(90 kcal)
Peber
Salt, fint
Soya
2tbsp(4 kcal)
Timian, frisk
3kvist(e)(1 kcal)

Show all meassures in gram:
Steps
  • Forvarm ovnen til 200 °C. Beklæd en bageplade med pergamentpapir, eller smør den let.
  • Pisk olivenolie, balsamicoeddike, sojasauce, hakket hvidløg, timian, honning (hvis det bruges), salt og peber sammen i en lille skål.
  • Læg de rensede svampe i en stor skål. Hæld balsamico-sojablandingen over svampene, og vend dem rundt, til de er jævnt dækket.
  • Fordel svampene i et enkelt lag på den forberedte bageplade. Steg i den forvarmede ovn i 20-25 minutter under omrøring halvvejs, indtil svampene er møre og karamelliserede.
  • Tag svampene ud af ovnen, og læg dem på et serveringsfad. Pynt med friskhakket persille for at få lidt farve og ekstra friskhed.
Tags
  • tilbehør
Back
 
Login