ui-button
Appelsinkage med chokoladeglasur
X
Serves:
8
Energy/serving:423 kcal
Adjust servings for current view:
8
ui-button
ui-button
Keep screen awake:
Ingredients
Appelsin
1
stk.
(9 kcal)
Bagepulver
1.5
tsp
(2 kcal)
Hvedemel
2.5
dl
(64 kcal)
Smør, salted
100
g
(93 kcal)
Sukker
2.5
dl
(114 kcal)
Æg
3
stk. (mellem)
(28 kcal)
Glassur
(113 kcal)
Chokolade, mørk
150
g
(108 kcal)
Smør, salted
5
g
(5 kcal)
Show all meassures in gram:
Steps
Sukker og æg piskes godt
Smør smeltes ved svag varme og reven skal og saft af en appelsin kommes i
Smørblandingen kommes i æggemassen under stadig omrøring
Mel og bagepulver tilsættes
Kommes i en springform
Bages ca. 35 min ved 180 grader (varmluftovn)
Smelt chokoladen evt. i vandbad og rør lidt smør i.
Kommes på kagen når den har kølet noget.
Tags
kage
janne
Add Recipe Group
Back
Login
Add Recipe Ingredient