Appelsinkage med chokoladeglasur

Serves:8
Energy/serving:423 kcal

Adjust servings for current view:8

Keep screen awake:
Ingredients   
Appelsin
1stk.(9 kcal)
Bagepulver
1.5tsp(2 kcal)
Hvedemel
2.5dl(64 kcal)
Smør, salted
100g(93 kcal)
Sukker
2.5dl(114 kcal)
Æg
3stk. (mellem)(28 kcal)
Glassur  (113 kcal)  
Chokolade, mørk
150g(108 kcal)
Smør, salted
5g(5 kcal)

Show all meassures in gram:
Steps
  • Sukker og æg piskes godt
  • Smør smeltes ved svag varme og reven skal og saft af en appelsin kommes i
  • Smørblandingen kommes i æggemassen under stadig omrøring
  • Mel og bagepulver tilsættes
  • Kommes i en springform
  • Bages ca. 35 min ved 180 grader (varmluftovn)
  • Smelt chokoladen evt. i vandbad og rør lidt smør i.
    Kommes på kagen når den har kølet noget.
Tags
  • kage
  • janne
Back
 
Login