ui-button
Aspargesragout med aspargesglace
Serves:
4
Energy/serving:165 kcal
Adjust servings for current view:
4
ui-button
ui-button
Keep screen awake:
Ingredients
Aspargesglace
(54 kcal)
Hvidvin
1
dl
(24 kcal)
Kyllingebouillon
1/2
terning(er)
(4 kcal)
Smør, salted
1
tbsp
(27 kcal)
Aspargesragout
(111 kcal)
Asparges, grønne
1
bundt
(29 kcal)
Fløde, 38%
2
tbsp
(28 kcal)
Jomfru Olivenolie
1
tbsp
(30 kcal)
Løg
1
stk. (mellem)
(12 kcal)
Tomat
2
stk.
(11 kcal)
Show all meassures in gram:
Steps
Aspargesragout:
Knæk aspargesene (eller skær det nederste væk ca. 5-7 cm - husk at gemme det)
Hak løget fint og svits det i en gryde i lidt olie.
Tilsæt asparges, der er skåret i mindre stykker, og kødet fra tomaterne, der er skåret i strimler.
Lad det simre sammen med lidt fløde i ca. 3-4 min.
Smag til med salt og peber.
Aspargesglace:
Kom de afskårede aspargesstumper i en gryde, dæk dem med vand og tilsæt bouillonterning.
Lad det koge i ca. 5 min.
Sigt væden fra og lad det komme i kog igen.
Tilsæt hvidvin og lad det koge ind til det halve.
Smag til med en smørklat, salt og peber.
Lad det koge til det får en sirupsagtig konsistens.
Tags
tilbehør
Add Recipe Group
Back
Login
Add Recipe Ingredient