Aspargesragout med aspargesglace

Serves:4
Energy/serving:165 kcal

Adjust servings for current view:4

Keep screen awake:
Ingredients   
Aspargesglace  (54 kcal)  
Hvidvin
1dl(24 kcal)
Kyllingebouillon
1/2terning(er)(4 kcal)
Smør, salted
1tbsp(27 kcal)
Aspargesragout  (111 kcal)  
Asparges, grønne
1bundt(29 kcal)
Fløde, 38%
2tbsp(28 kcal)
Jomfru Olivenolie
1tbsp(30 kcal)
Løg
1stk. (mellem)(12 kcal)
Tomat
2stk.(11 kcal)

Show all meassures in gram:
Steps
  • Aspargesragout:
  • Knæk aspargesene (eller skær det nederste væk ca. 5-7 cm - husk at gemme det)
  • Hak løget fint og svits det i en gryde i lidt olie.
  • Tilsæt asparges, der er skåret i mindre stykker, og kødet fra tomaterne, der er skåret i strimler.
  • Lad det simre sammen med lidt fløde i ca. 3-4 min.
  • Smag til med salt og peber.
  • Aspargesglace:
  • Kom de afskårede aspargesstumper i en gryde, dæk dem med vand og tilsæt bouillonterning.
  • Lad det koge i ca. 5 min.
  • Sigt væden fra og lad det komme i kog igen.
  • Tilsæt hvidvin og lad det koge ind til det halve.
  • Smag til med en smørklat, salt og peber.
  • Lad det koge til det får en sirupsagtig konsistens.
Tags
  • tilbehør
Back
 
Login