Bagt torsk med cherrytomater og citron

Serves:2
Energy/serving:457 kcal

Adjust servings for current view:2

Keep screen awake:
Ingredients   
Cherry tomat
200g(20 kcal)
Citronsaft
1tbsp(2 kcal)
Citronskal, revet
1tbsp(4 kcal)
Grana Padano (Parmesan)
10g(20 kcal)
Grøntsagsbouillon
1terning(er)(17 kcal)
Hvidløg, frisk
1fed(2 kcal)
Jomfru Olivenolie
1tbsp(60 kcal)
Løg
1stk. (mellem)(25 kcal)
Mandler
50g(156 kcal)
Peber
1/2tsp(1 kcal)
Salt, fint
1/2tsp(0 kcal)
Torskefilet
400g(150 kcal)
Vand
2dl(0 kcal)

Show all meassures in gram:
Steps
  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  • Hak løg og hvidløg fint. Skyl cherrytomaterne og skær dem i halve.
  • Steg nu løg og hvidløg i lidt olivenolie ved jævn varme på en pande. Løgene skal blot have et par minutter, så de bliver klare uden at tage farve.
  • Tilsæt vand, tomater, bouillonterning og revet citronskal.
  • Bring saucen i kog og rør forsigtigt, til bouillonterningen er opløst.
  • Krydr torsken med salt og peber og læg den i et ovnfast fad.
  • Hæld saucen over og stil fadet i ovnen i 10-20 minutter, alt efter tykkelsen på fisken.
  • Torsken er færdig, når den skiller i lameller, når du trykker let på den med en gaffel - eller når der kommer små mælkehvide bobler på toppen.
  • Imens torsken er i ovnen, så rister du mandlerne på en tør pande. Lad dem køle af og hak dem groft.
  • Server den dampende varme fisk med ris og den lækre sauce med bløde tomater. Pynt med hakkede mandler og lidt revet parmesan.
Tags
  • fisk
  • hovedret
Back
 
Login