ui-button
Bagt torsk med cherrytomater og citron
X
X
Serves:
2
Energy/serving:457 kcal
Adjust servings for current view:
2
ui-button
ui-button
Keep screen awake:
Ingredients
Cherry tomat
200
g
(20 kcal)
Citronsaft
1
tbsp
(2 kcal)
Citronskal, revet
1
tbsp
(4 kcal)
Grana Padano (Parmesan)
10
g
(20 kcal)
Grøntsagsbouillon
1
terning(er)
(17 kcal)
Hvidløg, frisk
1
fed
(2 kcal)
Jomfru Olivenolie
1
tbsp
(60 kcal)
Løg
1
stk. (mellem)
(25 kcal)
Mandler
50
g
(156 kcal)
Peber
1/2
tsp
(1 kcal)
Salt, fint
1/2
tsp
(0 kcal)
Torskefilet
400
g
(150 kcal)
Vand
2
dl
(0 kcal)
Show all meassures in gram:
Steps
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Hak løg og hvidløg fint. Skyl cherrytomaterne og skær dem i halve.
Steg nu løg og hvidløg i lidt olivenolie ved jævn varme på en pande. Løgene skal blot have et par minutter, så de bliver klare uden at tage farve.
Tilsæt vand, tomater, bouillonterning og revet citronskal.
Bring saucen i kog og rør forsigtigt, til bouillonterningen er opløst.
Krydr torsken med salt og peber og læg den i et ovnfast fad.
Hæld saucen over og stil fadet i ovnen i 10-20 minutter, alt efter tykkelsen på fisken.
Torsken er færdig, når den skiller i lameller, når du trykker let på den med en gaffel - eller når der kommer små mælkehvide bobler på toppen.
Imens torsken er i ovnen, så rister du mandlerne på en tør pande. Lad dem køle af og hak dem groft.
Server den dampende varme fisk med ris og den lækre sauce med bløde tomater. Pynt med hakkede mandler og lidt revet parmesan.
Tags
fisk
hovedret
Add Recipe Group
Back
Login
Add Recipe Ingredient