Asparges med bacon

Serves:4
Energy/serving:228 kcal

Adjust servings for current view:4

Keep screen awake:
Ingredients   
Asparges, grønne
1bundt(29 kcal)
Bacon i skiver
8skive(er)(80 kcal)
Fløde, 38%
1dl(94 kcal)
Grana Padano (Parmesan)
25g(25 kcal)

Show all meassures in gram:
Steps
  • Skyl asparges, og knæk dem.
  • Tag 2-3 asparges og vikl et stykke bacon omkring. Læg dem i et fad. Gentag indtil alle asparges er brugt.
  • Hæld fløden over, og riv parmesanen ovenpå.
  • Krydr med lidt frisk kvernet peber og salt.
  • Bages i ovnen ved 200C varmluft, i ca. 10-15min, eller indtil bacon ser stegt ud.
  • Tip: Bacon kan erstattes af Bauern skinke, Serano skinke eller Parma skinke
Tags
  • forret
Back
 
Login