Bagte løg med Broccoli

Serves:4
Energy/serving:142 kcal

Adjust servings for current view:4

Keep screen awake:
Ingredients   
Balsamico, rød
2tsp(4 kcal)
Balsamico, rød
1/2dl(24 kcal)
Broccoli
1stk.(59 kcal)
Citronskal, revet
1tbsp(2 kcal)
Jomfru Olivenolie
2tsp(16 kcal)
Rødløg
2stk. (mellem)(25 kcal)
Rørsukker
1tbsp(14 kcal)
Salt, fint
1tsp(0 kcal)
Timian, frisk
2g(1 kcal)

Show all meassures in gram:
Steps
  • Tænd ovnen på 175C
  • Skræl rødløgene og halver dem, og læg dem i et ovnfast fad med skærefladen op.
  • Dryp olivenolie og balsamico over løgene, og drys med salt og timian.
  • Bag løgene i 20min, indtil de er bløde.
  • Halver broccolien og læg den i et andet ovnfast fad.
  • Dryp med olivenolie, og bag broccolien i ca. 15min indtil den er mør.
  • Kom balsamico og sukker i en gryde og kog det ind til en tyk sirup.
  • Skær broccolien i mundrette stykker og anret på et fad. Fordel løgene og hæld balsamicoglacen over.
  • Drys med timian, citronskal, salt og peber.
Tags
  • tilbehør
Back
 
Login